Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Syystapaaminen Kiskossa 27.- 29.9.2019

 

Tapahtuman alkuhuipennuksena oli perjantai-iltana Kiskossa, tapahtumapaikan ohittaen, ajettu SM-ralli, jota Matkamesuväki seurasi Jonin auton kattoterassilta, sekä saunan lauteilta erikoiskokeen varrella. Kaikkihan sitä rallia katselevat, mutta Matkamersuväki tekee sen saunoen, paljua emme täydessä vesilastissa kuitenkaan erikoiskokeen varteen vetäneet. Ajatuksena upea, mutta käytännössä mahdoton.

 

Lauantaipäivä alkoi uskomattoman upealla aamiasella Kytömaan tilan malliin, muuten paivä kului kauneimmassa mahdollisessa syyssäässä, t-paitakeleissä, jutustellessa ja TN:ää purkaen. Asiantuntevat purkumiehet pistelivät reilussa vuorokaudessa auton palasiksi ilman rälläkkää tai muita leikkuuvälineitä. Kaikki käyttökelpoinen talletettiin yhdistyksen varastoihin TN-varaosatarpeen täyttämiseksi. Anna-Maria pukeutui haalareihin ja alkoi irroittamaan omasta Matkamersustaan moottoria, ei siitä valmista tullut, mutta oli poikkeuksellisen uskottavaa toimintaa ensikertalaiselta. Siinä lienee seuraavan kokoontumisen ohjelmanumero, ainakin yksi niistä. Sauna lämpesi jo päivällä, paljukin luonnollisesti lämpimänä

. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perinteinen pitkän pöydän ruokailukin oli ohjelmassa ja naistoimikunta loihti Minnan toimiessa keittömestarina kerrassaan loiteliaat eväät osallistujakunnalle, erinomaista ruokaa erinomaisessa seurasssa, kauniissa säässä. Kyllä meidän taas kelpasi. 

 

 

 

 

Illemmalla saunomisen tahti vain kiihtyi ja väliin oli lauteilla ja paljussa väkea tungokseen asti osan porukasta pitäessä hauskaa Matkamersubaarissa.

 

 

 

 

Sunnutaina uuden uskomattoman aamiasen jälkeen päivä jatkui auton purkamisella, sekä vapaalla seurustelulla. Jälleen kerran lysti loppui vasta kun se kunnolla ehti alkamaan. Josko ensi kesänä koitettaisi venyttää jotain tapahtumaa reilusti pidemmäksi. Yhdellä porukalla jo idea moisesta itää...