Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

17.-19.5.2019 Suomen Matkamersut ry:n Kevättapaaminen Kytömaan tilalla Kiskossa

 

 

Jo se on vuosi verähtänyt ensimmäisestä kevätkokoontumisesta ja on aika uuden kauden ja kokoontumisten. Edellisvuoden kokoontumiset olivat menestyksiä ja nyt odotukset vielä paremmasta ovat kovat. Onko mahdollista edes parantaa? Laadullisesti ja seuran kannalta ei enää paremmaksi voi laittaa, lukumäärällisesti kyllä. Toiveena oli kasvu edelliseen vuoteen verrattuna. Ja se toteutui. Kyllä, paikalla oli tänä vuonna 24 matkamersua ja kaikkiaan 26 autokuntaa. Selvästi edellisvuotta enemmän siis. Pisimmän matkan tapaamiseen taittoivat tällä kertaa osallistujat Himangalta asti! Kerrankos sitä kevätkokoontumisen vuoksi 1400 kilometriä ajaa, jos ei toisenkin. 

Tälläkään kertaa ei kokoontumisessa ollut varsinaista ohjelmaa, vaan koko viikonloppu oli pyhitetty vapaalle seurustelulle ja upeasta säästä nauttimiselle. Jo tavaksi tullutta yhteisruokailua unohtamatta. Tänä vuonna sää oli jopa edellisvuottakin lämpimämpi , joten ulkona istuskelu ja tarinointi oli selkeästi päivien teema.

Toki ohessa hommiakin paiskittiin. Tekniikkajaoksella oli kädet täynnä töitä yhdistyksen tulevan sauna-auton tekniikan läpikäymisessä. Korjaamohallin nurkassa sijaitseva hämmästyttävän upea baaritiskikokonaisuus oli saanut talven aikana kerrassaan upean kasvojenkohotuksen ja halliin tynnyreistä rakennetut baaripöydät kruunasivat kokonaisuuden. Baarissa viihdyttiin pikutunneille asti ja tunnelma pysyi iloisena koko ajan. Reissusuunnitelmia tehtiin ja tapaamisia suunniteltiin, autoja päivitettiin ja talven tapahtumat kerrattiin.

 

Mediassakin huomioitiin tapahtumamme, kun Salon seudun sanomat teki jutun tapaamisesta lauantain lehteensä. Ja sepä poikikin meille vieraita tapahtumaamme. 

 

Komea kuvakavalkadi tulossa tuotapikaa ihasteltavaksi...