Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

11.-12.8.2018 Kokkoontuminen Korpilahdella

 

Näin se meni Kokkoontuminen aivan liian nopeasti, niin mukavaa oli, että tekisi mieli tehdä viikon mittainen tapahtuma, eikä siltikään taitaisi riittää. Puitteet olivat hyvät, sää suosi ja osallistujilla oli ilmiselvästi mukavaa. Ylimääräisenä jännitysnäytelmänä seurattiin huutokauppaa, jossa yhdistykselle huudettiin sauna-autoaihio.

Paraatiin halki Korpilahden ja Kokkoontumispaikalle, Matkailutila Surkeenjärvelle, osallistui yhteensä 27 Matkamersua. Siinä oli woimasavua ja eri Matkamersumalleja tarjolla katselijoille!

 

Teimme Suomen kautta aikojen suurimman Matkamersukokoontumisen, joka ennätyksenä pysynee lyhytikäisenä. Ensi vuonna määrä on varmasti taas suurempi. Paljon tuli kasvoja nimille joiden kanssa on verkossa jo juteltu ja yhdistyskin kasvatti jäsenkuntaansa merkittävällä määrällä. Olemme siis todellakin oikealla asialla koko ryhmä. Teknikasta keskusteltiin, suunnitelmia autojen päivityksiin tehtiin ja näkyipä siellä nuorien osanottajien välistä yhteystietojen vaihtoakin. Noissa juhlissa viihtyivät niin autot, ihmiset kuin lemmikitkin. Minna Tuomanen toi Matkamersuhunpankin livenä paikalle, klikkaamalla edellistä linkkiä pääset Youtube-videoon. Nyt vaan omaa tunnuslauluamme kuuntelemaan ja sanoja opettelemaan.

Suomen Matkamersut ry kiittää kaikkia osallistujia mahtavista hetkistä hyvässä seurassa. Viimeistään syystalkoissa tapaamme taas Kiskossa!

Pitäkää Matkamersuviirit korkealla!

 

Korpilahden sanomien juttu Kokkoontumisesta:

Kokkoontumiskuvat Facebook-ryhmässä

Kokkoontumiskuvat Aijaa.com kuvanjakopalvelussa